}
Selamat Datang Ke Blog Saya! Dah masuk tu, follow je la, ok? XD

♥Recent Posts♥

Tuesday, 24 January 2012

Waaa.. SAKIT!


Semalam aku and family aku pergi rumah pak su aku.. ade kenduri arwah nenek aku. Kat sana, mesti la ramai saudara-mara, kan? Kat sana, aku jumpe la sepupu aku and ramai lagi la!

Pastu, bile org dh xde, aku and haikal main badminton. Haikal ni asyik2 baling jauh dan tepi also smash ke bawah. Aku pun main la dgn faris plak. Waktu main dgn faris, ok la jugak..

Pastu, isyraf(anak paksu aku) tunjuk bakat die naik basikal tak pegang handle sambil membuat gaya2 yg lawak. (BAHAYA!)

Bile dah redup, aku sambung main badminton. Waktu aku nak ambil bulu tangkis, isyraf terlanggar aku (basikal). Die xdan nak brake.. GEDEBUM! Aku jatuh! Tapak tangan kanan and kiri aku luka. Lutut aku belah kanan cedera. And siku and pulak x teruk sgt.. AND dahi aku benjol kat tepi.. TERUK X?

Waaaaa.. aku menangis! Nasib baik maksu aku nurse.. Maksu aku letak ubat (minyak gamat) pastu bagi aku makan ubat tahan sakit.. Alhamdulillah, aku boleh tahan kesakitan tuh.. Nasib baik esok cuti.

And today, dah elok ckit luka aku. Esok(Rabu) nak sekolah! WAAAA.. X NAK PEGI SEKOLAH! Tapi, nnti nak perikse, nak wat cane? Terpaksa la pergi jugak.. T_T
So, ini je lah yang aku nak share. Doakan aku supaya luka aku sembuh cepat, ok? Muahhx!!

Suka Entry Saya? Follow Jelah!

2 comments:

-Hai, bloggers!
-Sila tinggalkan komen anda..
-Jangan lupa follow!

♥Jum Melukis♥

Copyright@Semua Entry Kat Atas Ni Hak Milik NurulWahida