}
Selamat Datang Ke Blog Saya! Dah masuk tu, follow je la, ok? XD

♥Recent Posts♥

Friday, 27 April 2012

1st Giveaway by Syakila Syed Alwi


join GA lagi!


kalau nak join, klik banner di atas!

Tarikh tutup : 16.6.2012

saya tag:

acik | angah | kak lyssa

DONE!

Hrp2 menang!

Suka Entry Saya? Follow Jelah!

Birthday Giveaway 2012


Hari ni saye join contest lagi!

Anjuran Imie Fatiema


Kalau nak join, tekan gambar di atas!

Ucapan untuk Kak Imie

Assalamualaikum..

Untuk Kak Imie, selamat hari lahir.. semoga sentiasa bahagia, 
panjang umur, dimurahkan rezeki.. semoga keluarga akak bahagia selalu..
semoga disayangi ALLAH.. semoga berjaya di dunia akhirat dan
dilindungi drpd bala dan mala petaka.. semoga Allah 
mengampunkan Kak Imie.. Akhir kata, selamat hari lahir.. 
SEMOGA BAHAGIA SELALU!!

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
kad drpd wahida:



sye bgi 2 kad.. dan ini untuk dimakan..
nyam nyam..


kalau bewarna lagi sedap!

until then, bye !

semoga sye berjaya!


Suka Entry Saya? Follow Jelah!

Sunday, 8 April 2012

1st Giveaway by Ceritera Alline


Nak join contest GA !


Kalau nak join, klik banner di atas.

saya tag:
acik | angah

DONE!

hrp2 mng..

Suka Entry Saya? Follow Jelah!

Omo! Saya menang?


Gembiranya hatiku ini!!!

Tadi, saje je la nak tengok blog aku.. lame dah x bukak komputer.. bayangkan..

pagi - gi sekolah
3:30 ptg - 6:00 ptg - tuisyen, latihan choral
siap nak gi tuisyen malam..

adoyaii...

so , aku check la chatbox..

pelik ! ade orang hantar "TAHNIAH!" 
????
lagi satu ade tulis "tahniah sbb mng giveaway"
pastu die bgi link..

omo! saya menang?
so, aku cpat2 bukak link tu..

aku mng cute top dress!!!
kyaa~~

tpi...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
mesti aku x dpt pakai sbb..
aku budak 12 tahun.. 
baju tu confem besar!!

alahai,, melepas la..
bagi kat kkk aku je la

lagi satu, dia umumkan 21.3.2012 tpi aku bukak hri ni iaitu 8.4.2012
eh, berapa hari tu?

dapat lagi ke hadiah tu?
hrp2 dapat ..

till then, bye!

p/s : bukan blog ni yang menang, blog lagi satu..
http://wahida-jusri.blogspot.com/

Suka Entry Saya? Follow Jelah!

♥Jum Melukis♥

Copyright@Semua Entry Kat Atas Ni Hak Milik NurulWahida