}
Selamat Datang Ke Blog Saya! Dah masuk tu, follow je la, ok? XD

♥Recent Posts♥

Thursday, 15 December 2011

Lupa Blog Daa..

Aku bengang sgt hari ni sebab blog aku yg lama tak boleh buka! Salah aku gak sbb aku yg lupa password! Pastu, terpaksa la buat blog baru.. bila nak design tiba-tiba kat page elements tu tertulis *bX - l4u1 mh*.. Ish, aku la... nak design pun x boleh! Pening aku! Tengok, sekarang ni dah x boleh design cantik-cantik.. geramnyer.. btw, sape2 yang tahu punca die dan solution die please la.. comment aku.. please!


TOODLES,
MyEm0.Com


Suka Entry Saya? Follow Jelah!

0 000 bagi wahida coklat:

Post a Comment

-Hai, bloggers!
-Sila tinggalkan komen anda..
-Jangan lupa follow!

♥Jum Melukis♥

Copyright@Semua Entry Kat Atas Ni Hak Milik NurulWahida