}
Selamat Datang Ke Blog Saya! Dah masuk tu, follow je la, ok? XD

♥Recent Posts♥

Friday, 17 August 2012

Selamat Hari Raya!


Hari ni dah 17 Ogos 2012, puasa yg ke-28.. Esok 18 Ogos 2012, puasa yg ke-29 then raya!!

Yeay~~ Jujur wahida ckp. Dulu, wahida tunggu dan fokus gile2 kat tarikh bulan kite puase.. selalu kire brape hari lagi nak raya tapi sekarang ni.. ntahlah.. rse mcm baru berbelas-belas hari puase.. x ambik tahu langsung ttg tarikh bulan Ogos.. Maybe sbb belajar terlebih kot and exam.. exam.. exam.. ;)

Yeeee.... Btol tu... EXAM! Asyik2 exam..Percubaan pun byk kali.. Mule2 PERAK punye, pastu KEDAH pastu PENANG dan skang PRA UPSR.. Tp, Pra UPSR baru habis hari rabu lepas.. Hari Khamis plak ade majlis penutupan pe ntah.. salam cikgu, bagi kad raya then dpt duit raya!

Lepas habis je perhimpunan tu, trus masuk kelas tpi x blajar langsung!! Lepak n ronda2 mintak duit raya.. Hahaha.. Wahida dpt RM16 jee.. Itu kat sekolah tpi kalau semue ( setakat ni ) ade RM56! Byk, kan?? Kite ni asyik lepak jee padahal UPSR sebenar bukannye dtg lagi..

Waktu blik, ade la kak liyana dtg melawat.. dye tu dulu kakak drjh 6 2010.. ketua pengawas.. balik tu, kak liyana sembang dgn kami ( lisara_darisa ).. Dye ckp :-

1. Belajar
2. Jangan KAPEL
3. Suke same suke xpe sbb tu lumrah manusia tpi jgn KAPEL
4. Dgr ckp cikgu
5. Jangan lukakan hati cikgu
6. Ingat bahawa ALLAH sentiasa di sisi kita
7. Sembahyang penuh

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Ok. Tajuk lain post pun lain kan? Ok. Back to the topic. Raya dah nak sampai.. Tpi, wahida rse mcm biase2 je sbb datuk n nenek wahida dah meninggal.. ( belah mak dah, belah abah pun dah. ) So, x meriah la... Wahida x seronok, x sedih.. :)

Tpi, x bez jugak la raye tahun ni sbb keje skolah byk bak gunung kinabalu everest!! Antarenye :

- BMK Modul Satu Buku
- BI Modul Satu Buku Beserta Paper 1 dan Paper 2
- SN Modul Satu Buku Beserta Section A dan Section B
- M3 Modul Satu Buku Beserta Paper 1 dan Paper 2

Hukk.. Byk, kan? Itupun  naseb baik BMP xde.. :)

And... sempena hari raya ni kan, byk cerite best2.. cite yang paling wahida x sabar2 nak tgk ialah cerite Vanilla Coklat Raya.. Yap! Wahida mmg minat gile dgn Vanilla Coklat.. Tpi, wahida dapat tgk setengah je sbb wahida ade tuisyen.. ( bukan yg rayaa.. yg ori punye.. ) 

 Ade x, org terfikir camni :

Daripada engko update blog, lebih baik engko buat keje sekolah engko tu..

Ehem3...

Wahida mmg nak wat keje skolah tapi ntahlah rase mcm x larat.. Wahida selalu ckp dalam hati...

Lepas berbuka laa.. Baru ad tenaga.. 

Ade tenaga, konon! Cehh!! Padahal, lepas berbuka wahida selalu tid0.. hahar.. 

Ok. Wahida nak mintak maaf banyak2 especially kat keluarga and kawan2 semue... Ieyra, Dalili, Aieyn, Annisaa', Nisa, Adibah, Hanum, Anis, Maryam, Mirza, Husna, Umi, Alya, Adnin, Hadhirah, Nabihah, Iffah, Durani, Hafiza, Emyliya, Ilya, Amira, Rabeah, Wani, Maizaton, Izzati, Khadijah, Riena and laen2 lagi..

* x kenal kan? they are my friends... *

Semoga korang semue bahagia di  pada hari raya.. Ampunkan wahida kalau wahida ade buat salah.. :) 

Till then, goodbye!! Assalam..

Suka Entry Saya? Follow Jelah!

0 000 bagi wahida coklat:

Post a Comment

-Hai, bloggers!
-Sila tinggalkan komen anda..
-Jangan lupa follow!

♥Jum Melukis♥

Copyright@Semua Entry Kat Atas Ni Hak Milik NurulWahida