}
Selamat Datang Ke Blog Saya! Dah masuk tu, follow je la, ok? XD

♥Recent Posts♥

Sunday, 29 July 2012

The scary day will coming soon..


The scary day? Not hantu la.. * sekarang ramadhan.. *
the scary day for me is UPSR..


Yap! It will coming soon.. Lagi 40 lebih hari je lagi.. itu blom lagi tolak cuti, tolak tidur, tolak main and anything else..

cikgu2 kat skolah ckp, kalau tolak tu tolak ni ia bakal menjadi 2 MINGGU JE LAGI!!

and korang perasan x? skang ni wahida dah lame x update blog..

ehh.. tertulis wahida plak.. ye la.. selalunye kan 'wahida' gne 'aku'.. mungkin sebab selalu update blog kat the ide girls punye kot.. Oops! Itu blog bru.. Tapi, bukan blog wahida tapi blog wahida n our gengz..
the name is lisara_darisa..
not know? so, just shut up!!

this is the link:
http://lisaradarisa.blogspot.com/

back to the main point. scary day ( UPSR )

ok. untuk pengetahuan korang, percubaan da lepas.. nak tahu wahida dapat brape A?
x nak cite.. so, just keep quiet * kuang ajo ko ye, wahida *

.................................................................................................................................................

skang ni, wahida perlu belajar setiap hari untuk mendapat 5A!!!!!!!!!!!!!
* bak kata pepatah, di mana ade kemahuan, di situ ade highway jalan.. *

my target is :

Tadika Perpaduan
then
Sekolah Kebangsaan Sri Adika Raja
then
Dapat 5A
then
SMK Batu 4 ( sekolah sementara.. maybe.. sampai bile2? )
then
MRSM PDRM, Kulim
or
Sekolah Sains Integrasi, Gopeng
or
Sekolah Sains Kepala Batas
then
8A PMR
then
10A SPM
then
Universiti Sains Malaysia
or
Universiti Malaya
then
Kerja sebagai nurse kat hospital
then
Bukak klinik sendiri
then
Bukak hospital sendiri
then
Beli banglo
then
Kahwin
then
Beli kereta
then
Beranak
then
Dapat anak
then
Dapat menantu
then
Dapat cucu
then
Dapat cicit
then
Sakit
then
Masuk hospital
then 
Nazak
then
Mati
then
noktah ( . )

End.

Yap! Itulah target aku..

Ehh.. dah lari tajuk ni..

Hmmm... sebagaimana yang diberitahu tadi, wahida kene belajar.. 
tadi pun wahida belajar tau! * ingat wahida malas ke? =.=' *

ek eleh..

wahida pun rajin taw cume tadi belajar sambil tgk shin chan yang telah didownload ke dalam pc.. * x fokus *

kalau wahida x dpt 5A.. malu tak terkata la!! nanti saudara-mara semue serbu wahida * sebab wahida c0mel sgt kot * n then tanye.. UPSR berape A? UPSR berape A?! UPSR berape A?!!

it's kinda annoying, you know . 

wahida rase korang pun dah mengantuk a.k.a. bosan dgr wahida cite kan? 
klah. wahida dah nak berhenti menaip. BYE!

- assalamualaikum.. -
- sape x jawab dose.. ayo! sape tak jwb tu? -


ini semua gmbr budak2 yg dapat 5A.. tgklah! nnti tetibe je gmbr wahida pun ade kat situ.. 
* wahida ade magik *


tgk! tumbuh-tumbuhan pun doakan wahida tau!

Suka Entry Saya? Follow Jelah!

0 000 bagi wahida coklat:

Post a Comment

-Hai, bloggers!
-Sila tinggalkan komen anda..
-Jangan lupa follow!

♥Jum Melukis♥

Copyright@Semua Entry Kat Atas Ni Hak Milik NurulWahida