}
Selamat Datang Ke Blog Saya! Dah masuk tu, follow je la, ok? XD

♥Recent Posts♥

Saturday, 10 March 2012

Jawapan Soalan Bangang


Hye.. ini ialah post aku yg ke-77 .
congrats to me .

eh , tadi kan semasa aku tgh sibuk berbw ,
aku kan jumpe kan blog kan yang ade kan jawapan soalan2 bangang .

Nak tahu blog die ?

Jap .


Klik banner di atas .
Sambil tu , follow la die sekali , ok ?

Ok . 
Ni jawapan die .

Soalan Bangang Yang Buat Orang Lagi Bengang !! Ggrrrrrr !!


1)Bila orang nampak anda baring tutup mata....
   Soalan: Hyee! tidur ke?
   Jawapan: Tak la,aku training mcm mana nak mati nanti...

2)Imagine anda bawa tv anda yang rosak gi jumpa technician untuk repair,dia mesti tanya gak:
    Soalan: Nak repair tv ke?
    Jawapan: Tak la,aku bosan! so sje aku bwk tv ni jln2.

3)Time anda bangun tidur, dan terus si bendul tu mesti tanya anda:
    Soalan: Hyep! da bangun?
    Jawapan: Ish,aku tengah tido sambil berjalan-jalan...

4)Kawan anda call phone umah anda dan...
   Soalan: Hello?.. Ada mana ?
   Jawapan: Kat sini haa ,kat bus stop!!!

5)Diorg nampak anda keluar dari bilik mandi dan dalam keadaan basah-basah..
   Soalan: Eh baru mandi ke?
   Jawapan: Eh!!! Taklah aku jatuh dalam lubang jamban tadi!!!!  

6)Anda di dalam toilet , pintu berkunci , ada gak orang ketuk pintu dan tanya anda..
   Soalan: Ada orang tak?
   Jawapan: ( *Suara Kiut* ) Mana ada orang!! Taik yang bercakap ni!!

Saya konfem korang pasti pernah ditanya soalan2 sebegini , kan ?Jangan risau . gunekan saja jawapan di atas .Chow !

Suka Entry Saya? Follow Jelah!

0 000 bagi wahida coklat:

Post a Comment

-Hai, bloggers!
-Sila tinggalkan komen anda..
-Jangan lupa follow!

♥Jum Melukis♥

Copyright@Semua Entry Kat Atas Ni Hak Milik NurulWahida