}
Selamat Datang Ke Blog Saya! Dah masuk tu, follow je la, ok? XD

♥Recent Posts♥

Saturday, 18 February 2012

Bila La Nak Hilang??


Sebenenarnye, waktu aku tidur pagi tadi aku rasa gatal gila kat bahu kiri aku..
tapi, aku biarkan jelah..
tapi, disebabkan mmg gatal gila,
tgn aku terus garu2 bahu aku,
tapi.. aku rasa mcm ade biji2.

Lantak laa... aku pun smbung tidur blik!

pastu, waktu nak mandi, aku nampak biji2 merah kat bahu kiri aku.
Aku terus tunjuk kt mak aku,
ayah aku kata mungkin ulat bulu,
skang ni tgh gtl gile nieyh..
T_T

Agak2 nye, bile la nak hilang?
dah la byk..
waaaa~~

Suka Entry Saya? Follow Jelah!

0 000 bagi wahida coklat:

Post a Comment

-Hai, bloggers!
-Sila tinggalkan komen anda..
-Jangan lupa follow!

♥Jum Melukis♥

Copyright@Semua Entry Kat Atas Ni Hak Milik NurulWahida